Főztem húslevest, de nem
akármilyen húslevest ám! Kakaska levest!
Az íze szempontjából mindegy
is, hogy a leves alapanyaga madár vagy malacka vagy bármi más. Hús legyen, és
kész!
Bizonyítékom is van rá, hogy
én főztem a kakaska levest! Képek!!!
Itt már a húst éppen
beleraktam a fazékba, és megpucoltam a répát is. Már csak a cérnametéltet kell
kifőznöm:
"Hm, már össze is futott a
nyál a számban! Már száll a kakaska illata!"
Öreganyó segített a főzésben:
azt mondta, hogy a leves tetejéről néha le kell szedni a habot… Odaállítottam a
fazék fölé Boci csatlóst, hű kuktámat, hogy menedzselje a habképződést:
"Főnök, akkor most kezdjem el
lenyalogatni a tetejéről a habot?"
A végeredményről nem készült
kép, mert olyan gyorsan elfogyasztottuk az adagunkat, hogy nem lehetett
dokumentálni.
A fáradtságos főzés és
zabálás után ilyen nagyon elfáradtunk:
No comments:
Post a Comment